Wednesday, March 12, 2014

Pia sine favoritter ... Marbella Beach Complex


Det er overraskende vanskelig å finne gode strandeiendommer i Marbella - med mindre du er villig til å betale høye priser som disse eksklusive områder krever.

For eksempel, hvis du er ute etter en to roms bolig i den svært ettertraktede og meget elegant strandsiden av Golden Mile i Marbella, ville du slite med å finne noe for mindre enn €650.000.

Imidlertid er vi nå vitne til en bølge av nybygde komplekset som leverer noen svært interessante kjøps-muligheter.Den første til å fange oppmerksomheten til lokale og internasjonale investorer var Bahia Beach. Den nylig lanserte første fase av de tidligere ikke-gjennomførte objekter var tilbake på markedet i 2012. Disse svært luksuriøse beachfront leiligheter og Penthouse på New Golden Mile hadde opprinnelig koste mellom 500.000€ - 

900.000€. Alle eiendommer og omkringliggende anlegg er renovert og returnert tilbake på markedet og selges med 70% rabatt fra den opprinnelige kostnaden. Derfor var det ingen overraskelse at hele første fase av de 113 eiendommene ble utsolgt på bare ett par uker - en enestående hendelse i en fortsatt skjøre økonomier.

Den andre fasen av Bahia Beach er nå tilgjengelig Og selv om prisene har steget for å matche en mer stabil økonomi, så tilbyr dem fortsatt noen av de beste mulighetene med nye leiligheter og Penthouse med 1-3 roms leiligheter, som ligger i ett 5-stjernes kvartal fra kun 206.000€. Dette er trolig en av de beste salgs muligheter tilgjengelig akkurat nå.Ganske nylig har den amerikanske investerings fonden, RCS Spania også lanserte den fantastiske nylig ombygde resort på New Golden Mile i nærheten av den eksklusive fritids-kompleks ved stranden, Puro Beach og Laguna Village. Golden Beach er et unikt anlegg med enestående panoramautsikt over Gibraltar og Afrika. Lik som Bahia Beach, men mer økonomisk Golden Beach eiendommer, blir kjøpte opp raskt, så vi oppfordrer investorer til å handle raskt.


Også beliggende langs New Golden Mile er Horizon Beach. De samme utviklerne som solgte 114 off-plan leiligheter i 2013 på bare 11 måneder tilbyr disse flotte leiligheter på markedet. Horizon Beach er et lite og rolig kompleks med bare 36 leiligheter og Penthouse leiligheter med et evighetsbasseng og direkte tilgang til stranden. Prisene starter på 300.000€. Vi forventer ikke at de skal være tilgjengelige for lang.

Strandnære områder vil alltid være svært ettertraktet i Marbella og plass begynner å ta slutt. Hvis du er ute etter nye bygde eiendom med sjø-utsikt, anbefaler vi at du handle raskt for å få mest mulig ut av disse gode muligheter.

For mer informasjon om Pia's foretrukne leiligheter, gå inn på www.blusuncosulting.com eller ring Pia direkte: +34-667 634 301

Pia Karström driver Blu Sun Consulting - ett svensk eiendomsmeglerfirmaet som ligger i Benahavis, Marbella.

No comments:

Post a Comment