Wednesday, April 15, 2015

Ikke Alle Marbella Områder er Like...

Marbella er et veldig spesielt sted som tilbyr skjønnhet og variasjon i lik grad. Men betyr det store utvalget av attraksjoner og livsstil fasiliteter tilgjengelig som ett område er ofte mye bedre egnet til en bestemt kjøper enn en annen. På Blu Sun Eiendom Consulting, sier vi at ikke alle Marbella områder er like - dette er veldig sant når det gjelder å finne rett hjem til deg.
I dette intervjuet forklarer Pia Karström hvorfor ...

"Marbella” – 25 km rekkevidde av Costa del Sol


Q: Hvis jeg ønsker å flytte til Marbella, er ikke ett område svært lik en annen?
PK: Nei, ikke i det hele tatt. Når vi refererer til "Marbella” mener vi faktisk en 25 km rekkevidde av Costa del Sol. Dette omfatter strekninger av gylne strender, golf greener og daler, marinaer, eksklusive shoppingområder med livlige barer og fine restauranter pluss familievennlige soner med parker, skoler og supermarkeder.
Noen av disse områdene er knyttet veldig godt med det lokale transportsystemet, mens andre sitter på en eksklusiv avstand innenfor gated communities.
Marbella tilbyr absolutt noe for enhver smak, men det første trinnet av din eiendom søk skal alltid være å finne ut dine behov og ønsker, og derfra kan du se på områder som passer.


Q: Er området Marbella at jeg bor i bestemt av mitt budsjett?
PK: Nei Gode egenskaper innen det sentrale Marbella-området er for tiden tilgjengelig for 150.000 € til 500.000 € til 1M +.
Selvfølgelig er det visse Marbella områder som krever en mye høyere pris, for eksempel La Zagaleta, som er hjem til mange kjendiser. Men en levende områder som San Pedro, for eksempel, kan imøtekomme til ethvert budsjett og enhver smak og livsstil med extremt omfattende fasiliteter.

Benahavís fra Blu Sun Consulting


Q: Hvor bor du og hvorfor?
PK: Jeg bor like utenfor landsbyen Benahavís. Det er en rask 5 minutters kjøretur fra kysten, men betyr at jeg har fantastisk utsikt ned til Middelhavet og over til Afrika. Jeg liker dette området som det er meget sentralt, noe som betyr at om min dag krever en tur til Málaga eller Gibraltar, jeg er mindre enn en time unna.
Selvfølgelig er Benahavís en ekstremt spesiell område. Det er en mer tradisjonell spansk landsby, kjent for sine gastronomiske herligheter med fine turer og golf.

Q: Hvis du skulle gå ut for en kveld, hvilket område du er mest sannsynlig å besøke?
PK: Når vi har gjester, vi alltid starte med en kveld i Puerto Banús. Stemningen er smittsomt, og det har en unik, luksuriøs ferie atmosfære.
Men Benahavís er et must, så vel fordi landsbyen er sjarmerende med et bredt tilbud av tradisjonelle spanske menyer på torget og i de svingete gater. San Pedro er også sterkt anbefalt som det er alltid travle med grupper og familier, med strandrestauranter "chiringuitos" og en rekke barer og restauranter.

San Pedro de Alcantára fra Blu Sun Consulting


Q: Hvilket område av Marbella tilbyr det mest i form av livsstil? Jeg ønsker å bringe familien til Spania regelmessig og så tränger jeg å tenke på hvor barna skal være lykkelige.
PK: Spanjolene er kjent for sin aksept av barn. Restauranter hjertelig velkommen dem og mye av kysten er oversådd med lekeparker og store områder for dem å kjøre rundt i. Solskinn gir god mulighet for dem å nyte en utendørs måte-of-life og aktiviteter drives året rundt.
Imidlertid ville min personlige anbefaling for en familie destinasjon være området av San Pedro. Det har nylig fått stor investering i fasiliteter og infrastruktur med etableringen av en inspirerende boulevard som inkluderer lekeland, cafeer, et amfiteater og hyppig underholdning. Selvfølgelig, er stranden og strandpromenaden også alltid en hyggelig måte å tilbringe en ettermiddag.


Q: Men jeg er bare veldig interessert i golf, hvor vil du anbefale?
PK: Det er et sentralt område i Marbella for golfere, treffende kalt Golf Dalen. 3 flotte golfbaner kombinert å gi ikke bare toppklasse greener, men også utrolig utsikt. Dessa ligger i Nueva Andalucia, like over Puerto Banús.
Benahavís er også rik med golf muligheter, blant annet den svært eksklusive Marbella Club Golf.

Benahavís Golf – Blu Sun ConsultingQ: På vårt besøk til Marbella, tviler jeg på at vi vil bevege seg langt fra stranden. Hvilken er den beste?
PK: San Pedro stranden er absolutt den mest praktiske og sitt utvalg av attraksjoner kan lett oppta individer eller familier for en hel dag eller en uke. Imidlertid er de mest gylne sanden sannsynligvis funnet bare litt lenger øst i Elviria eller Cabopino.

No comments:

Post a Comment