Friday, August 15, 2014

Blu Sun Consulting besöker nybyggda fastigheter, Costa del Sol

Blu Sun Consulting har alltid gjort en mycket speciell insats för att vara bland de första som får veta om nya komplex på hela Costa del Sol. Inte nog med att nya komplex erbjuder en helt fräsch, obebodd fastighet för köparen men anläggningarna är ofta av en högre standard än de som byggdes under tidigare år och - om investeraren har möjlighet att agera snabbt - så finns det ofta möjligheter att få ett bättre pris strax före eller strax efter utvecklaren har lanserat projektet. 

Till exempel många av våra kunder säkrade framgångsrika investeringar förra året efter att ha köpt i Cortijo Diana innan det var så allmänt känd.

Inom bara några månader kunde de se jämförbara fastigheter som köps inom resorten till ett ökat pris på 30.000 €! En ganska stor prestation i dagens tuffa marknad! 
I dag ser vi ett antal utvecklare vakna upp med fler möjligheter att komma ut till marknaden. Här är vårt topp urval av de nybyggda fastigheterna som nu är tillgängliga. Och med utländska köpare som utgör minst hälften av inköpen på fastighetsmarknaden i hela Spanien, är skandinaver i en stark position för att göra några stora investeringar innan priserna börjar stiga igen. 


Detta är en av de dyrare off plan komplexen för att nå marknaden, men med en så ansedd byggföretag och ett utmärkt läge, säljs fastigheterna snabbt. Inom de första 6 månaderna av försäljningen, har priserna redan ökat för de 2 & 3 sovrum lägenheter och takvåningar 3 gånger! 
Förvånansvärt mycket få fastigheter på hela Costa del Sol är verkligen stranden och detta är en av de enda komplex som erbjuder nybyggnation inom sekunder från den gyllene sanden. 
Detta är ett riktigt lyxigt komplex på en av de mest bekväma platser som Costa del Sol har att erbjuda. Inte bara är det inom räckhåll från stranden, men det har också bra kommunikationer med tåg länk direkt från flygplatsen. Fastigheten är vacker och fastigheterna är rymliga med fantastisk utsikt. Vi förväntar oss inte de lägre priserna ska vara tillgängliga så länge till - speciellt inte med bara en reservation på 6000€. 
Utvecklaren hävdar att år av forskning har gått åt för att finslipa designen för dessa 3 och 4 rums lägenheter och vi kan tro det. De har strategiskt planerat att passa kraven för skandinaviska köpare (med ett skandinaviskt team) med stor uppmärksamhet på detaljer, energieffektivitet, högteknologiska inredningar och extremt stora terrasser. Anläggningen går inte att jämföra med något annat, bl a har den en vinbodega, uppvärmd inomhuspool, spa och gym, turkiskt bad, bastu och transferbuss. Det har rapporterats att svenskar köpt 600 fastigheter över hela Costa del Sol förra året och norrmännen 450. Dessa siffror är förväntas klart att växa under 2014 Vi uppmanar våra kunder att få de bästa erbjudandena genom att titta på nybyggda fastigheter tillgängliga för Marbella marknaden, just nu! 

För mer information om någon av Pias rekommenderade fastigheter, titta in på www.blusunconsulting.com eller ring Pia direkt: +34 667 634 301 

No comments:

Post a Comment