Tuesday, May 19, 2015

Agera nu om du vill säkra en lyxfastighet i Marbella …

... Eftersom den senaste rapporten från Fitch Ratings har bekräftat att den Spanska fastighetsprisnedgången nu är på väg mot sitt slut.

Det är sant att de sista av Marbellas fastighets nybyggnationer som hade lidit av den globala konjunkturnedgången, nu har fått sitt efterlängtade kapitaltillskott. De har sedan de återvänt till marknaden fått en mer ekonomisk prislapp och grundligt kompletterande standard. Både institutionella investerare och privata köpare har gynnats under de senaste åren, snappat upp erbjudanden där bankerna och utvecklare ville uppnå någonting mer än ett oskrivet blad. Men nu är marknaden stabiliserad. Och detta innebär att alla de möjligheter som blivit presenterade till investeringsfonder eller förmögna multi-fastighets köpare har uttömts och vi väntar på ett nytt lager av fastigheter som ska vara specifikt konstruerade för att möta behoven hos dagens spanska fastighetsmarknad.

http://www.blusunconsulting.com/landing/index_sw.html


Så ... alla försiktiga investerare som bara har tittat på och väntat, måste nu agera om de vill säkra en god fastighetsinvestering före prisuppgången. Marbella, i synnerhet, har en cyklisk natur och de insatta är fullt förväntansfulla av dess organiska uppgång och fall.

Det är utan tvekan att den bästa fastighetsaffär tillgänglig över hela Costa del Sol just nu ligger i Los Monteros. Detta är ett mycket exklusivt område med fantastisk utsikt till de gyllene stränderna i Marbella. Ursprungligen började priserna på 300.000€. Och de höll genom alla de senaste årens svårigheter med utvecklaren fortsatt stark och stadig. Det är först nu när bara ett fåtal kvarvarande enheter finns kvar, att priserna på dessa lyxlägenheter har förhandlats ner till tidigare oöverträffade nivåer.

http://www.blusunconsulting.com/landing/index_sw.html


För bara 200.000€ är det för närvarande möjligt att köpa en 2 sovrum lyxfastighet med garage och förråd, bara en kort bilresa från Marbella centrum och 10 minuter från Puerto Banús. Området är beströdd med vackra golf greener och vackra vyer sträcker sig hela vägen över Medelhavet till Marocko. Inga kostnader sparades när denna resort byggdes - 2 utomhuspooler, en uppvärmd inomhuspool, utomhus jacuzzi, ett spa och ett gym. Servicen är fortfarande briljant och underhålls med vackra trädgårdar och 24 timmars bevakning. Det har varit en sådan otrolig efterfrågan på fastigheter i detta komplex så visningar är nu endast tillgängliga efter överenskommelse. Kontakta oss för att boka din visning idag.

Naturligtvis, på Blu Sun Property Consulting har vi också förståelse för att en stor del av att se till att ditt fastighetsköp är framgångsrikt, är också valet av område. Medan kunniga investerare alltid måste vara medvetna om de bästa erbjudandena på fastighetsmarknaden, kommer vi också att hjälpa dig att avgöra om området lämpar sig för dina behov. Besök gärna vår Exklusiva Områdes sida på vår hemsida för att läsa mer om variationen som Marbella har att erbjuda.

No comments:

Post a Comment